Publicat el 09/07/2024

El cicle musical Nits de Veu arriba a la seva quarta edició amb un cartell estel·lar que inclou les actuacions d’Elena Gadel, Roger Mas, Laura Garriga i Maria Lamata

 

 

El pati de l’Escola La Lió de Premià de Mar es convertirà en l’escenari d’aquesta experiència musical Nits de Veu, que se celebrarà els dies divendres 19 i dissabte 20 de juliol.
Amb la veu com a protagonista, aquest cicle musical promet unes nits inoblidables amb dues actuacions per jornada:
El divendres: Laura Garriga i Elena Gadel, i
El dissabte: Maria Lamata i Roger Mas.

Els espectadors podran gaudir d’un ambient estiuenc i d’un entorn únic des de les 20h, lluny dels escenaris convencionals.
A més, el pati de l’Escola La Lió disposarà de servei de begudes i es podrà adquirir, de forma anticipada, el sopar preparat per Can Formatger de Premià de Mar, que complementarà l’experiència musical.

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 €, mentre que el mateix dia dels concerts el preu serà de 12 €.
L’entrada combinada amb el sopar, servit per Can Formatger, tindrà un cost de 23 € i s’haurà de comprar juntament amb l’entrada anticipada. Hi haurà opció de menú vegà.
Els infants fins a 12 anys tindran entrada gratuïta i podran adquirir anticipadament un menú especial a un preu reduït de 8 €. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Les entrades ja es poden adquirir a través de la web de l’Ajuntament de Premià de Mar (https://premiademar.cat/nitsdeveu).

El sopar serà servit per Can Formatger de Premià de Mar, que compta amb 24 anys d’experiència en l’elaboració de plats casolans variats, amb productes frescos i de qualitat.

 

Redacció

Deixa un comentari