Publicat el 14/03/2016

El passat dissabte 5 de març es va jugar la gran final del Campionat de Catalunya de Clubs categoria Infantil entre el Club de Tennis Cabrils i el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899. Després de completar la sèrie dels cinc partits individuals la final es trobava ben igualada, amb tres victòries individuals per CT Cabrils per dues del RCT Barcelona. 

Tot es va decidir en els partits de dobles a on els cabrilencs només necessitaven una victòria més per certificar el seu triomf. I aquesta va arribar en el primer enfrontament desfermant l´eufòria de jugadors, tècnics i dels nombrosos aficionats que van assistir.

Una gran victòria d´un Club ben modest contra el poderós i emblemàtic RCT Barcelona que no es pot considerar fruit de la casualitat, després dels anys de molt bona feina que l´Escola de Tennis Xevi Camps desenvolupa al CT Cabrils, treballant amb nens i nenes de la comarca.

Tant els jugadors com els tècnics estaven molt contents pel Campionat i ja pensant en donar molta guerra al Campionat d´Espanya Infantil masculí de Clubs que es celebrarà el proper agost a les instal·lacions del CT La Salut de Barcelona, a on s´han guanyat plaça de ple dret. 

També van mostrar el seu agraïment més sincer pel suport rebut per part dels aficionats a aquest esport que van assistir a aquesta apassionant final.
                                                                                                                                          Albert Fillat

Foto: Xevi Camps. Axel López. Max Alcalà. David Álvarez. Oriol Fillat. Pau Fanlo. Meritxell Bellatriu

Deixa un comentari