Publicat el 04/08/2016

 

 

L’Espai Jove “El Cau” ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a les activitats que ha dissenyat per la Festa Major d’enguany i que, gràcies a la implicació del jovent del municipi, lluirà més jove i dinàmica.

Totes les propostes es desenvoluparan a l’aire lliure, són gratuïtes i estan destinades a públics de diferents edats, des dels infants fins als més grans, ja que els jocs i la música no tenen edat i mai és massa tard per començar a jugar o ballar.

Les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut amb la implicació directa del jovent arrencaran el divendres 12 d´agost a les 5 de la tarda, amb una nova edició de la Festa Holi, un esdeveniment que l´any passat va suposar un èxit rotund i que aquest 2016 torna per omplir de nou de color, música i bon ambient el parc dels Germans Gabrielistes. 

El dissabte 13 d’agost, a partir de les 10 del matí, un grup de joves santvicentins s’ocuparan de conduir i dinamitzar un conjunt de jocs tradicionals perquè el més menuts de casa també gaudeixin de la Festa Major. On? A l’aparcament de sorra a tocar del Camp Municipal de futbol.

I el diumenge 14 d’agost a la nit, sumant esforços amb la Regidoria de Cultura i Festes, l´Espai Jove col·labora en l´organització d´una de les grans novetats musicals d’enguany: el concert d’Oques Grasses que tindran com a teloners al grup maresmenc Kalabranda, que compta a les files amb el santvicentí  Pol Font Agulló.

Finalment, dilluns 15 d’agots a partir de les 5 de la tarda, els Pins de l’Andreu acolliran una nova activitat dissenyada pels usuaris de “El Cau”: Caça la bandera, un joc d´estratègia, habilitat i rapidesa; una autèntica batalla amb pistoles d’aigua, que consisteix en aconseguir la bandera rival mentre els jugadors intenten esquivar les ràfegues d´aigua de l´equip contrari.

De tot una mica i una mica de tot perquè infants, joves, grans i més grans puguin gaudir d’allò més amb les propostes més joves i dinàmiques de la Festa Major 2016!

Deixa un comentari