El grup de teatre -La banda- representa l’obra - Ni cap ni peus- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/04/2011

L’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord celebra el desè aniversari del seu Club Social “El Badiu”


El Teatre Zorrilla (Canonge Baranera, 17)  acollirà el dijous 28 d’abril, a partir de les 20 hores, la representació d’una obra de teatre singular. Es tracta del muntatge de teatre social Ni cap ni peus, a càrrec del grup de teatre “La Banda”, integrat exclusivament per actrius i actors amb trastorns mentals que pertanyen al Club Social “El Badiu”, sota la direcció d’Enric Fernández.


Amb la representació de demà, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord (AFAMMEBAN) celebrarà el desè aniversari del seu Club Social “El Badiu”, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Badalona. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Salut, Roser Castillo, i del president de l’AFAMMEBAN, Francisco Salmeron.


Ni cap ni peus és un espectacle esperpèntic a través del qual un parell d’extraterrestres pretenen reflectir les percepcions i comportaments que es poden desenvolupar envers una determinada situació. En aquesta obra les actrius i els actors demostren que la discapacitat no és un obstacle per treballar amb creativitat i talent.


L’entrada a l’obra inclou una donació de dos euros, destinats a cobrir part de les despeses de la representació teatral. Les entrades anticipades es poden demanar al telèfon de l’AFAMMEBAN -93 383 58 39-.


L’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord (AFAMMEBAN), amb 14 anys de trajectòria, ha impulsat la creació de serveis d’inserció social i comunitària que han donat resposta a familiars i a usuaris que pateixen problemàtiques socials derivades d’una malaltia mental. Alguns d’aquests serveis són el Servei Prelaboral “Bètula” i el Club Social “El Badiu”, entre d’altres.


El Club Social “El Badiu”, que commemora aquest any el seu desè aniversari, és un àmbit on s’integren un conjunt d’activitats d’ocupació i lúdiques, amb l’objectiu de contribuir a la rehabilitació i integració social dirigida a persones amb trastorns mentals greus, i per tant, amb dificultats per establir vincles i mantenir contactes.

Deixa un comentari