El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme aposta pel CETT per la gestió de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2011

• Aquesta col·laboració entre les dues entitats farà possible oferir en el Maresme una oferta de formació de qualitat i adequada a les necessitats del sector.
• Es programaran cursos d’iniciació, de reciclatge i a mida per les empreses.
El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i el CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme) de Barcelona han formalitzat un conveni de col·laboració que implica ambdues entitats en la gestió de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró, propietat de l’entitat gremial del Maresme. Han signat el document la Sra. Maria Abellanet i Meya directora general del CETT i el Sr. Antoni Graupera Graupera, president del Gremi.


L’objectiu d’aquesta aposta és crear sinèrgies entre el teixit empresarial del sector i el coneixement mitjançant els diferents programes de formació contínua, a mida i ocupacional.  D’aquesta manera el Gremi aconsegueix consolidar la seva oferta formativa de la mà d’una entitat de reconegut prestigi en l’àmbit del  turisme i de l’ hoteleria a Catalunya.


 L’aposta sens dubte suma esforços i el “know how” d’ambdues entitats, de manera que el Gremi aporta el seu edifici i instal•lacions ubicades al carrer Germans Thos i Codina de Mataró, així com el teixit empresarial i el CETT aporta el seu model pedagògic, és a dir el coneixement, els programes ,el professorat i la gestió, per tal de iniciar una nova etapa profitosa per ambdues parts i pel sector turístic del Maresme.


Sobre les dues institucions


El CETT és un centre internacional de formació i transferència de coneixement en hoteleria i turisme únic i adscrit a la Universitat de Barcelona. Ofereix  tots els diferents nivells de formació –formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses -, mitjançant un model formatiu propi. Formen part del CETT: l´Hotel Alimara (4*) Àgora BCN-Residència Universitària Internacional, CETT Consultors, Viatges Century i BAS (Barcelona Academic Services).


Per la seva part el Gremi és una entitat sense afany de lucre, que compta amb 450 agremiats a la comarca del Maresme, amb instal•lacions pròpies i la coneguda Escola de Restauració i Cambreria, on des de l’any 2000 s’han realitzat cursos de formació ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a més de  formació privada com la Certificació per a manipuladors d’aliments, els Cursos per a controladors d’accessos de locals de pública concurrència des de l’any 2004 i diversos cursets a mida per a empreses i institucions o administracions públiques.

Deixa un comentari