Publicat el 28/05/2019

El Gremi reforça la professionalitat del sector impulsant el nou segell Establiment agremiat. Garantia de qualitat”

El nou segell es una eina per dotar d’un instrument diferenciador i al mateix temps unificador de la imatge de tots els establiments adherits i que superen uns barems mínims fixats pel Gremi, com són els de qualitat, traçabilitat i proximitat de tots els productes que es venen en tots els punts de venda.
L’objectiu és, segons explica Xavier Gallifa, president del Gremi, “donar valor al sector carni català, minorista i de proximitat i amb el qual diferenciar-nos per la contribució d’elements  nutricionals i de salut de la carn de qualitat a la Dieta Mediterrània”

El sector, generador de feina de proximitat
Amb la millora de la imatge corporativa del Gremi i l’increment d’associats, el Gremi també reforça l’estructura del sector, passant a representar  més de 440 empreses i 600 establiments de proximitat, tant a peu de carrer com dintre dels mercats. Els agremiats actualment donen feina a més de 3.000 persones i la voluntat del Gremi és mantenir i millorar la xarxa d’establiments de comerç de proximitat, un dels actius més importants de la societat catalana.
El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram disposa d’una xarxa de formadors (https://www.gremicarnissers.com/cursos/) amb experiència en elaborats de carn amb els quals imparteix diferentes formacions, tant online com presencials. Els cursos compten  amb les màximes facilitats per a l’agremiat, ja que si no pot ser presencial, el Gremi dona l’opció de veure el curs en vídeo o bé descarregar-se’l després i veure’l tranquil·lament a casa. L’oferta formativa online (https://gremicarnissers.classonlive.com/catalogo) abasteix prop d’una vintena de cursos tematitzats.
Segons dades de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, actualment més de 3.500 empreses formen part de la federació catalana conformant més de 5.200 punts de venda i generant prop de 13.000 llocs de treball a Catalunya. El sector de la carn fresca i derivats “fomenta  l’ocupació de qualitat al territori i influencia positivament en l’economia dels barris, pobles i ciutats, on a més s’impulsa un model d’alimentació saludable isostenible”, explica Gallifa.

Sobre el Gremi. El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques és una organització empresarial amb prop de 300 anys d’història que defensa i representa els interessos dels establiments que representen el comerç detallista de la carn i l’elaboració artesana de productes carnis i menjars cuinats.  Des del Gremi s’impulsa els valors d’associacionisme del col·lectiu gremial i el perfeccionament de l’ofici, per tal de que els agremiats busquin l’excel·lència als seus establiments i en siguin models valorats i reconeguts positivament per als ciutadans
L’objectiu per a tots els membres del Gremi és oferir un producte de qualitat, donar la millor imatge, el millor servei als seus clients i una seguretat alimentària absoluta, les claus del valor afegit de la pertinença al Gremi per part de l’establiment de proximitat.

 

 

 

Deixa un comentari