Publicat el 05/10/2016

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, s’ha mostrat satisfeta pels resultats de la reunió que aquesta tarda ha mantingut amb el director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, en el decurs de la qual s’ha acordat augmentar la presència al carrer d’efectius de la policia catalana en aquesta ciutat i dur a terme operatius especials conjunts entre la Guàrdia Urbana i Mossos. Així mateix, a la reunió s’ha valorat molt positivament els patrullatges conjunts entre ambdues policies, els Tàndem, que es mantindran.  
L’alcaldessa ha explicat que en aquesta trobada s’han concretat els punts on és necessari incrementar de forma immediata la visibilitat del patrullatge al carrer de la policia catalana, concretament als barris de Sant Roc, Artigues i el Remei, al districte 6; La Pau i la Colina, al districte dos; i La Salut Alta, al districte 4; així com a la zona d’oci nocturn.

En el decurs de la reunió s’han valorat les dades interanuals del balanç delinqüencial de l’últim any, unes xifres que indiquen que els delictes han disminuït a Badalona un 2,08%. En aquest sentit, durant la reunió el director general dels Mossos d’Esquadra ha donat a conèixer que l’índex de delinqüència a Badalona està 5 punts per sota de la mitjana del país.
A Catalunya hi ha una mitjana de 43,95 delictes per cada mil habitants, i a Badalona l’índex se situa en el 38,27.

Deixa un comentari