El Govern municipal de Badalona evita el desnonament d’una família del carrer de Cervantes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/04/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat personalment la família veïna del carrer de Cervantes, número 158, que el dijous havia de ser desnonada. Xavier Garcia Albiol ha explicat que el Govern municipal ha arribat a un acord amb el jutjat que havia de portar a terme aquesta mesura per tal que l’ajorni durant un mes.


L’Ajuntament de Badalona s’ha compromès a buscar durant aquest termini de temps un habitatge social per a aquesta família del barri del Gorg que sigui assequible d’acord amb les seves possiblitats econòmiques.


L’alcalde ha afirmat que el Govern municipal ha pogut aconseguir l’ajornament del desnonament en aquest cas, però ha advertit que potser en altres situacions semblants que es donin en el futur no serà possible actuar de la mateixa manera. L’alcalde de Badalona ha posat de relleu que la situació viscuda avui demostra “que el Govern municipal està al costat dels veïns de Badalona i especialment d’aquells que ho estan passant pitjor”.

Deixa un comentari