Publicat el 26/10/2015

El Govern de Badalona ha iniciat el tràmit administratiu per regularitzar l’ús de l’actual local de la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca (PAH) situat al passatge del Riu Ter, número 2, on s’estava de forma irregular. L’Àmbit de Badalona Habitable pretén, d’aquesta manera, que l’ús d’aquest local es correspongui amb les activitats que porta a terme la PAH.
El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, ha explicat que “aquest document recull un seguit d’informes de diferents àrees que avalen la proposta per cedir el local a la PAH, atès el valor social de l’entitat i que el destí del bé serà per a finalitats públiques”. Segons el regidor “la incoació de l’expedient que he signat aquest matí era un pas necessari i previ a l’acord definitiu del Servei de Patrimoni, que podria ser un fet en el termini d’un mes, i comportarà l’arxiu definitiu d’aquest expedient en el Servei de Disciplina i Sancions”.


Oriol Lladó ha afirmat que “la PAH ve avalada per una feina contrastada i contrastable per al servei públic i el que fa l’actual govern és reconèixer això”. “Per fer-ho possible, s’ha hagut de revisar la decisió política de l’anterior govern del PP i que considerem equivocada ja que la PAH mereix que reconeguem el seu paper, no que la perseguim amb sancions i multes”. En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia ha recordat que la primera trobada que el govern actual va realitzar tot just estrenar el nou mandat va ser amb la PAH. També ha posat de relleu el treball regular que el govern fa amb aquesta plataforma amb reunions mensuals de coordinació. Aquesta línia de treball conjunt també ha propiciat que el govern es reunís amb la PAH abans de presentar la seva proposta d’ordenances fiscals de 2016 i que pel Ple ordinari del mes de setembre passés un canvi en el Consell d’habitatge per incloure la PAH com a membre de ple dret.

Deixa un comentari