El g.l.a.m.t(our) arriba a Mataró, el 16, 17 i 18 de març la ciutat serà la seu de l’intercanvi teatral | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/03/2012

El treball se centrarà en l´obra De-sideris d´Helena Tornero
Des de l´any 2005, l’Aula de Teatre de l’IMAC, el centre de formació teatral El Galliner de Girona i l’Aula de Teatre de Lleida realitzen el g.l.a.m.t(our), un intercanvi teatral en què joves dels tres centres coincideixen un cap de setmana de forma rotatòria en alguna de les tres ciutats per compartir experiències i crear un espectacle efímer.
Els propers 16, 17 i 18 de març Mataró serà la ciutat acollidora de l’intercanvi i els alumnes dels tres centres treballaran a l’entorn de l’obra De-sideris d´Helena Tornero que serà present durant el procés de creació.


Helena Tornero és autora de les obres teatrals El Vals de la Garrafa, premi Joan Santamaria 2002, Les Madams, Babybird, Submergir-se en l’aigua , premi SGAE de Teatre Juvenil 2007, Suplicants, De música i d’homes i Apatxes, premi de Teatre 14 d’Abril 2009. És autora de la novel·la infantil El lladre de llibres i ha traduït textos d’Evelyne de la Chenelière, Sylvain Levey i Fabrice Melquiot. Actualment treballa com a dramaturga i és professora de teoria del teatre.


El diumenge 18 de març a la 1 del migdia a Can Gassol els participants de l´intercanvi mostraran el resultat del treball de creació conjunt muntat per a l’ocasió, tres versions reduïdes i lliures de De-sideris partint de tres tècniques teatrals totalment diferents dirigides pels professors Maria Garriga, Marta Corral i Ferran Farré.
Entrades
Gratuït amb invitació
Recollida d´invitacions a partir del 5 de març a les oficines de l´IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.

Deixa un comentari