Publicat el 25/03/2015

Les Festes de Maig són el conjunt d’activitats culturals que s’organitzen al voltant de la vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat, que es celebra l’11 de maig.
Des de l’any 2007 el cartell de les Festes de Maig es tria a través de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura i Ciutadania i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.
L’obra seleccionada serà la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elaborarà l’Ajuntament de Badalona.
Arnau Clotet Arderiu va néixer a Badalona l’any 1994. Va estudiar batxillerat tecnològic a l’IES La Llauna i des de 2013 està estudiant Disseny Gràfic a l’EASD Pau Gargallo.
L’autor ha explicat que
“el foc és l’ingredient principal del cartell perquè aquest és l’element que millor representa l’essència de les Festes de Maig i per això hi ha de fons una fotografia que mostra les espurnes de foc, que fan que la flama del dibuix brilli i aporti aquest ambient festiu”.
Per a la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, el cartell “mostra què signifiquen les Festes de Maig per a tots els badalonins ja que el foc és, sense cap mena de dubte, l’element més important d’unes festes que tenen la Cremada del Dimoni com l’acte més destacat”.

Deixa un comentari