Publicat el 18/06/2021

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Teià dona suport a l’organització del festival Poesia i + que impulsa la Fundació Palau i Fabre

Es tracta del certamen de poesia més longeu, important i transgressor de tots els que se celebren al Maresme. El 2020, la pandèmia va obligar a reestructurar l’activitat que s’hi havia programat i la performance poètica que havia de protagonitzar en directe l’artista Laia Estruch a Vallmora es va haver d’enregistrar sense públic. D’aquesta manera, la seva actuació es va convertir en la primera instal·lació audiovisual produïda expressament per al festival Poesia i + al llarg de les seves catorze edicions.
La peça es va gravar el 14 de juny i es va poder visionar a la seu de la Fundació, a Caldes d’Estrac, fins al 13 de setembre.

Retorn als orígens
Aquest cop, la Regidoria de Cultura veurà acomplerts els seus dos propòsits: tornar a posicionar el celler romà de Vallmora com a escenari artístic de referència, i enriquir l’oferta musical del festival Remor gràcies a la complementarietat amb el festival Poesia i +.
En paraules dels organitzadors, s’hi ha programat una cita “de traca” per al dissabte 3 de juliol.
A partir de les 20h, se succeiran tres espectacles:
– En primer lloc hi actuaran la banda mallorquina de lo-fi i art pop Salvatge Cor amb la poeta Meritxell Cucurella.
– A continuació, la pianista Lu Rois presentarà el seu darrer treball, Microcosmos, acompanyada del guitarrista Santi Careta.
– Clourà la vetllada la cantant Ikram Boulum, que presentarà el seu àlbum de debut, Ha-bb5, en què combina l’amazic, el català, l’anglès i un so radical.

L’entrada conjunta per als tres concerts costa 3 euros i es pot adquirir en aquest enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/teia/17792/fundaciopalau/online

 

Deixa un comentari