Publicat el 10/05/2019

El celler Can Roda, de Santa Maria de Martorelles, s’afegeix enguany al programa del Festival d’Estiu d’Alella del qual ja formen part els cellers Alta Alella i Bouquet d’Alella

El Festival d’Estiu fa quinze anys i s’obre al territori amb la incorporació del celler Can Roda, ubicat a Santa Maria de Martorelles. Amb aquest nou escenari, ja són tres cellers de la DO Alella —Can Roda, Alta Alella i Bouquet d’Alella— els que participen a aquest esdeveniment cultural, amb un programa doble: una proposta musical i enogastrònomica i activitats infantils i familiars.

Del 4 al 13 de juliol

El programa serà ampli i força intens, ja que tots els espectacles es concentraran en la primera quinzena de juliol. El punt de partida serà el dijous 4 de juliol al celler d’Alta Alella, amb el concert de L’últim Indi, el nou projecte musical d’Eduard Costa, exmembre dels Amics de les Arts. L’endemà, el divendres 5 de juliol, es trasllada als Jardins de Cal Marquès, amb l’actuació de Mishima, cap de cartell d’aquesta edició. En aquest mateix escenari, el 6 de juliol reunirà, en una producció pròpia, a la Polifònica Joia amb el guitarrista i compositor Vicenç Martin i la seva Dream Big Band. La festa continua l’11 de juliol  al Parc de Can Sors amb  una suggerent proposta de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro.

Les darreres cites seran a Can Roda, el 12 de juliol amb una activitat infantil i el concert de Sandra Bautista, i a Can Bouquet, on està previst finalitzar el Festival el 13 de juliol amb una proposta infantil i familiar i el concert de Halldor Mar.

El Festival en família

El programa d’enguany inclou tres propostes pensades per al públic infantil, una a cadascun dels tres cellers que participen al Festival. La primera serà el 6 de juliol a les 18h al Celler de les Aus d’Alta Alella, amb els contes cantants i les cançons d’El cantallaire, un espectacle de Ferran Campabadal que convida a despertar les inquietuds musicals i creatives de tota la família. El 12 de juliol, al celler Can Roda, Santi Carcasona ens convida a compartir una sessió de Drum Circle, una activitat de percussió grupal i participativa, una experiència vivencial inclusiva, que es basa en la llibertat i l’experimentació propis del fet de tocar instruments de percussió sota el guiatge d’un facilitador. La darrera oferta pensada per a tota la família és La città infinita, un joc constructiu, lúdic i participatiu, amb materials reciclats amb els que els infants i les seves famílies col·laboraran junts per aconseguir una nova idea de ciutat. La cita és el 13 de juliol a partir de les 16h al celler Bouquet d’Alella.

Les entrades es podran adquirir a partir del 17 de maig presencialment a l’Oficina de Turisme o per Internet des del web del Festival:  www.festivalaella.cat.

 

Deixa un comentari