El Festival de Jazz d’Arenys de Mar presenta la seva 21a edició amb el Concert estrella d’Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/06/2012

La 21a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar tindrà lloc entre els dies 20 de juliol i 24 d’agost de 2012, els sis divendres compresos entre aquestes dues dates. El Festival acollirà vuit concerts al Pati de l’emblemàtic Edifici del Xifré d’Arenys de Mar, al bell mig de la Riera. El cicle és un referent a la comarca del Maresme.


Els grups que passaran pel Festival de Jazz d’Arenys de Mar són els següents:Big Band de l’Escola de Música d’Arenys de Mar, Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet, TheHatHausen Elàstic Band, Big Mamma & Original Jazz Orquestra, Jinx Jazz Band, Geni Barry & Daniel Cross, Bernat Font Trio i Los Mambo Jambo.


L´edició d´aquest any està pensada en la combinació no sols d´estils musicals sinó també de músics novells i d´altres més consagrats. Des de l´Andrea Motis, promesa revelació durant l´any 2011, fins a Dani Nel·lo, passant per Geni Barry. Del Blues, al ragtime, tot creuant els estàndards i el dixieland.


Els concerts de la Big Band de l’Escola de Música d’Arenys de Mar i del grup TheHatHausen Elàstic Band tindran lloc a la balconada del Xifré a les 21:30 hores i la seva entrada serà gratuïta. Els sis concerts restants se celebraran al Pati del Xifré, començaran a les 23:00 hores i les entrades normals tindran un preu de vuit euros.


Les persones interessades en acudir al Festival tenen diferents opcions per a adquirir les entrades. El preu d’un accés normal és de vuit euros. Els beneficiaris del Carnet Amic del Festival, del Carnet Jove, socis del Club TR3SC i d’Òmnium Cultural tindran un preu especial de sis euros per entrada i un abonament per als sis concerts amb el preu especial de trenta euros.El Festival de Jazz d’Arenys de Mar està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i per l’Organització Cavalcada de Reis. Ja des d’un inici, primer per qüestions de pressupost i més endavant per criteri programàtic, es dedica el Festival a programacions nacionals. Tal com afirma Enric Pera, tècnic de Cultura i un dels organitzadors: Vint-i-un anys apostant pels grups de casa nostra, perquè estem convençuts que a Catalunya es fa molt bon jazz. I la confirmació més important d´aquesta afirmació és la gran diversitat de grups i estils que han passat durant aquests anys pel damunt dels nostres escenaris.


El 21è Festival de Jazz d´Arenys de Mar es presenta com una bona alternativa pels calorosos divendres a la nit dels mesos de juliol i agost. www.arenysdemar.cat/21522

Deixa un comentari