Publicat el 23/07/2015

Un any més, a la ciutat de Mataró tornen les Dissantes, un dels grans actes de la Festa Major amb en Santi com a protagonista.
Les Dissantes es divideixen en dos grans blocs, en primer lloc, les Dissantes Familiars, que començaran a les 17.00h de la tarda amb activitats i jocs infantils, destinats a gaudir i divertir-se tot experimentant al voltant de la diversitat funcional.
A les 20.30h, es durà a terme l’activitat estrella de la tarda, la Flashmob Dissantes! L’Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró s’omplirà de milers de persones en la gran marea blava per la discapacitat, ballant sota un sol lema, la nova versió de la cançó “Jo sóc com tu”, aquesta vegada realitzada per El Niño de la hipoteca i Buhos, que l’interpretaran en directe.
En les anteriors edicions més de 10.000 persones el 2013 i més de 12.000 el 2014, van ballar les coreografies expressament creades per les diferents versions (veure versió 2015). Seguidament, el grup Mataroní Jarps oferirà un dels directes amb més projecció de la nova fornada de la música actual.
Ja des dels concert de Jarps i durant el petit descans fins els concerts de la nit, es podrà gaudir de servei de barra i entrepans a preus populars que en Santi té preparats per sopar plegats.
El segon gran bloc començarà a partir de la 1 de la matinada, amb les Dissantes Concerts amb actuacions gratuïtes de Buhos, un dels grups que està trepitjant fort als escenaris de totes les festes majors i La Pegatina, sens dubte el directe més explosiu i festiu que és pot trobar avui en dia.
Finalment, la nit acabarà amb una sessió a càrrec de DJ Redo i DJ Paxitu, varietat musical i molta, molta festa, per tancar un gran nit!
L’afegit integrador de les Dissantes és que durant tota la programació hi haurà nois i noies de la Fundació Maresme servint a la barra, dinamitzant les activitats i oferint els diferents productes solidaris, (la SAMARRETA de la FLASHMOB, i la nova POLSERA SOLIDÀRIA), la recaptació de les quals s’invertiran en la sostenibilitat de l’acte i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per la Fundació Maresme.

Deixa un comentari