El dissabte 26 de novembre Vilassar de Mar es converteix en Vilafoc | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/11/2011

Els Mansuets de Foc, la colla de diables de l’AVAL, amb el suport de l’Ajuntament, celebren el proper 26 de novembre el Vilafoc 2011. Des de les 10 del matí hi haurà una trobada de bèsties de foc, una fira d’artesania, demostracions de pirotècnies, concerts, i diferents activitats per donar a conèixer el bestiari català i la cultura del foc.


L’acte es fa coincidir amb dates properes a la celebració del Dia europeu del bestiari festiu. La trobada de bèsties de foc, que arriba a la cinquena edició, comptarà amb la participació de 12 colles de tot Catalunya, un cercavila i un espectacle de foc. La principal novetat serà que juntament amb aquesta activitat es farà la primera fira dedicada al món del foc, l’Expopiro, en la qual participaran fabricants i distribuïdors de pirotècnia, dissenyadors de vestits i constructors de bèsties de foc. També hi haurà una fira d’artesans amb prop d’una vintena de paradetes amb productes de la terra. Els escenaris de les diferents activitats seran l’escola Pérez Sala i la plaça Josep Tarradellas.


Programa d’activitats:
10 h
Obertura de portes del Vilafoc. Escola Pérez Sala.
11 h
Inauguració de Vilafoc i l’Expopiro amb l’actuació de la colla bastonera Picadits. Escola Pérez Sala.
11.30 h
Batalla de percussió entre Ssstrèpits i Batukats de l’Ala. Escola Pérez Sala
16 h
Plantada de bèsties de foc. Escola Pérez Sala
19 h
Demostració de pirotècnia per part de diferents fabricants. Escola Pérez Sala
20 h
Cercavila amb totes les colles convidades i espectacle de foc. Recorregut: escola Pérez Sala, av. Montevideo, Mestral i plaça Josep Tarradellas.
21 h
Demostració de pirotècnia per part de diferents fabricants. Pl. Josep Tarradellas.
21.45 h
Cremada final amb totes les bèsties de foc. Plaça Josep Tarradellas
22.30 h
Concert de música amb els grups La traca (Mataró), Caribús (Vilassar de Mar) i El Veïnat (Vilassar de Mar). Escola Pérez Sala.

Deixa un comentari