Publicat el 26/08/2018

En els propers dies es podrà gaudir dels concerts inaugural i de clausura de la proposta formativa del Curs d’Orgue del Maresme

El municipi té una estreta relació amb la música d’orgue amb activitats entre les quals destaca la celebració del Curs d’Orgue del Maresme que organitza l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar (AMOC).

Enguany aquest curs celebra la seva vintena edició i, un cop més, tothom està convidat a gaudir amb els concerts que s’oferiran al voltant d’aquesta activitat formativa.

Dimarts 28 d’agost, a partir de les 20 h a l’església parroquial de Sant Feliu, tindrà lloc el concert inaugural càrrec de Michael Radulescu, catedràtic d’orgue de la Höchschule für Musik und Darstellende Kunst de Viena. La jornada es completarà per a les persones inscrites al curs amb una visita durant la tarda al Museu de la Música de Barcelona.

I dissabte 1 de setembre, també a les 20 h a l’església, se celebrarà el concert de cloenda. En aquest cas durant la missa i posteriorment, es podrà gaudir del recital del conjunt vocal i instrumental amb l’actuació dels participants del Curs d’Orgue del Maresme.

 

Deixa un comentari