Publicat el 23/12/2020

Amb la sèrie ‘Plats de cullera’, l’ONCE  convida a conèixer els guisats més típics de les diferents comunitats i ciutats autònomes

Aquest matí, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat a Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedica a “L’Escudella”, el proper dissabte 26 de desembre i pertanyents a la sèrie ‘Plats de cullera’.
5,5 milions de cupons difondran per tot l’Estat la imatge d’aquest plat típic de la gastronomia catalana. L’escudella amb carn d’olla i sopa de galets, és el plat tradicional pel Nadal a Catalunya, encara que es degusti durant tot l’any.

Prèvia a la presentació del cupó, la cuinera afiliada a l’ONCE, Montse Urán, ha preparat a cegues una nostrada escudella amb l’equip del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona.

Amb la sèrie ‘Plats de cullera’ de l’ONCE , són 19 cupons que pertanyen als sortejos dels dissabtes, el primer va ser el 3 d’octubre.
Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats.

Deixa un comentari