El coreògraf Luca Masala, director de l’Acadèmia de Dansa de Mònaco, realitzarà una Master Class-Audició al Teatre Zorrilla de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2013

El coreògraf Luca Masala, director de l’Académie de Danse Princesse Grace de Mònaco realitzarà una Master Class-Audició al Teatre Zorrilla el dissabte 9 i el diumenge 10 de febrer. Masala dirigeix un dels centre de preparació de dansa d’alt rendiment més coneguts arreu del món, amb una història de més de 40 anys de formació de primeres figures. Aquesta és la primera vegada que Luca Masala du a terme una Master Class a Espanya.


La intenció del coreògraf és descobrir nous talents, i per aquest motiu oferirà dues beques per a l’stage d’estiu a Mònaco, a més de dues places per realitzar una prova d’accés a l’Acadèmia.


Les dues sessions de Master Class tindran lloc a les 11 del matí. En el cas de la darrera, la del diumenge 10 de febrer, serà possible assistir d’oient. Quan finalitzi aquesta darrera trobada, es lliuraran diplomes a tots els participants.


Per poder inscriure’s a la Master Class cal posar-se en contacte amb l’Escola de Dansa Marisa Yudes, en el telèfon 93 464 01 40. Per assistir d’oient a la sessió del diumenge 10 de febrer es poden adquirir les entrades al servei de Telentrada o a la mateixa taquilla del Teatre Zorrilla

Deixa un comentari