Publicat el 15/04/2021

A partir del dimarts 20 d’abril, el Consultori Local d’Arenys de Munt comptarà amb una nova professional per a l’atenció dels infants del municipi. Es tracta d’una infermera pediàtrica que visitarà els dimarts, de 15 h a 20 h, sempre amb cita prèvia

L’objectiu d’aquesta incorporació és poder fer a Arenys de Munt les revisions del Programa del Nen Sa i les visites de control pròpies d’infermeria que preveu el Departament de Salut durant els primers anys de vida dels nens i nenes.
La resta de visites pediàtriques es continuaran atenent a Arenys de Mar, on hi ha un equip de pediatria territorial amb una dotació de tres pediatres a jornada completa i un a mitja jornada.

L’atenció als pacients adults d’Arenys de Munt seguirà com fins ara, amb el centre obert en torn de matí i tarda. El Consultori Local d’Arenys de Munt compta amb cinc metges de família, cinc professionals d’infermeria, quatre administratius i una treballadora social. A partir del la setmana vinent comptarà amb una infermera pediàtrica i, més endavant, s’hi incorporarà també una auxiliar d’infermeria.

Els usuaris que necessitin contactar amb els professionals de salut poden fer-ho a través de les següents vies:
• Al web: http://citapreviasalut.cat/, a través del qual l’usuari pot explicar quina necessitat té, ja sigui demanar hora per a una visita, fer una consulta sobre l’estat de salut o resoldre altres tràmits. El personal d’atenció primària gestionarà la seva petició per donar-hi resposta.
• Els usuaris també tenen l’opció de contactar amb els seus professionals de referència a través de La Meva Salut i l’eConsulta.
A part de les vies indicades anteriorment, per programar revisions del Programa del Nen Sa, es pot trucar per telèfon a:
* 93 795 15 23 (Arenys de Munt)
* 93 795 80 74 (Arenys de Mar)
Per a programació d’altres visites, es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, de dilluns a divendres no festius, de 8 h a 22 h.
Fora de l’horari dels centres o en cas d’urgència, caldrà trucar al 061 i, en cas d’emergència, al 112.

 

Deixa un comentari