El Consorci DO Alella entra a la xarxa i ofereix informació del territori, dels cellers i dels vins | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2011

El territori DO Alella ja  té presència a Internet d’una manera conjunta a través d’un portal que aglutina tots els municipis que formen part de la Denominació d’Origen i l’oferta turística i enològica que s’hi ofereix.
El web
www.doalella.cat, promogut pel Consorci DO Alella s´ha presentat públicament i està operatiu.
El nou portal té per objectiu difondre el patrimoni del territori DO i les activitats que s’organitzen als diferents municipis que hi formen part, així com promocionar els vins que es produeixen a la zona.


El web inclou informació dels vuit cellers que actualment integren la DO i dels vins que hi elaboren, a més d’un apartat de maridatge, amb recomanacions i receptes per gaudir de les millors harmonies.
El portal recull un apartat de notícies i una entrada d’enoturisme que inclou una mapa de la DO, a més d’informació dels punt d’interès, restaurants, vinoteques, vinateries i allotjaments del territori.
A través del portal també es pot accedir a la versió en línia de la revista Papers de Vins.
El contingut del web, que s’anirà ampliant progressivament, ha estat presentat pel president del Consorci DO i alcalde d´Alella, Andreu Francisco, acompanyat del vicepresident i alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i d´Alejandra Lara, la gerent de l´organisme que aglutina al Consell Regulador i 15 municipis del Maresme i del Vallès Oriental
. Durant la presentació pública del portal, Andreu Francisco ha assegurat que aquesta web és una finestra a través de la qual s´ha de donar a conèixer totes les iniciatives vinculades al vi i a l´enoturisme que s´organitzen al territori. El contingut del portal també té presència a les xarxes socials a través de facebook.

Deixa un comentari