Publicat el 01/10/2021

L’objectiu és posicionar la marca Costa de Barcelona Maresme entre els visitants del nord de l’Estat com una destinació turística de proximitat i amb una àmplia oferta cultural, gastronòmica i esportiva

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme dona a conèixer la comarca a la fira Expovacaciones, que se celebra a Bilbao de l’1 al 3 d’octubre.
El Maresme participa dins l’estand de la Diputació de Barcelona juntament amb Calella i Malgrat de Mar i amb més de 160 firmes d’arreu de l’Estat i països propers com Portugal o el Marroc.

L’objectiu de la marca Costa de Barcelona Maresme és posicionar-se entre els visitants del nord com a turisme de proximitat que ofereix tot el que es pugui desitjar estant de vacances: des dels millors hotels i restaurants a activitats complementàries de caire cultural, esportiu i d’oci per fer més agradable i enriquidora l’estada als visitants.

En darreres edicions, l’estand del Maresme ha tingut una gran acollida per part dels assistents, que s’han mostrat interessats en activitats de valor afegit com les rutes de senderisme o l’oferta familiar. Darrerament, també ha crescut l’interès pel cicloturisme.

Redacció
Imatge i Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

Deixa un comentari