Publicat el 04/06/2021

La formació consta d’onze sessions de treball i dues de mentoratge per crear productes turístics i experiències memorables

La situació de pandèmia ha provocat que els negocis turístics estiguin passant un dels pitjors moments de la seva història. En aquests temps complexes, incerts, volàtils i ambigus, però, es poden generar oportunitats per crear productes, idees i noves maneres de comunicar i comercialitzar que puguin esdevenir clau en la represa de l’activitat quan tornem a una situació de normalitat.

Per ajudar als agents del sector turístic a la generació d’experiències memorables que esdevinguin motivació de viatge i captin un nou tipus de consumidor, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ofereix una formació per la creació de productes.
Destinada a totes les empreses de l’àmbit turístic, però en especial a les agències de viatge, en el curs es donaran a conèixer tècniques i eines per la comercialització d’aquests nous productes turístics.
Consta d’onze sessions de 4 hores que s’impartiran en horari de 9:30h a 13:30h en format virtual. També inclou dues sessions d’una hora cadascuna de mentoratge.

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
 www.costadebarcelonamaresme.cat

 

Deixa un comentari