Publicat el 10/06/2021

El Maresme s’inclourà a l’estand de la Destinació Barcelona

La pandèmia ha donat una mica d’aire i els indicadors epidemiològics van baixant. Les restriccions es van flexibilitzant i cada vegada hi ha més mobilitat. Després de més d’un any de pandèmia, ve de gust un viatge i descansar de la rutina del dia a dia. Per això, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme porta la comarca al saló del turisme B-Travel, per tal de fomentar el turisme de proximitat i d’experiències sota el lema “Reactiva-T”.

La fira se celebra del divendres 11 al diumenge 13 de juny a Fira de Barcelona. Reunirà més de 50 expositors, entre ells la pràctica totalitat de les comunitats autònomes espanyoles, els organismes de turisme de les quatre províncies catalanes i una vintena d’agències de viatge especialitzades en destinacions internacionals.
Es promocionarà especialment el turisme sostenible i de proximitat com a millor manera de fomentar l’arrencada de l’activitat turística del país, sobretot entre el públic català, que és el mercat més gran de viatgers del sud d’Europa tant a nivell local, regional i nacional com internacional.
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participarà sota la marca ‘Costa Barcelona’ a l’espai de la Destinació Barcelona que tindrà una superfície de 255 m2, dins l’estand de Catalunya.
El saló del turisme l’inauguraran aquest divendres 11 de juny el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de Fira de Barcelona.
L’horari al públic del saló del turisme és de 10h a 20h divendres i dissabte i de 10h a 18h el diumenge.

 

Deixa un comentari