Publicat el 10/08/2021

En un únic apartat web es pot trobar la informació relativa als establiments que accepten mascotes, les platges habilitades o la legislació vigent

La destinació Costa Barcelona Maresme és perfecte per viatjar amb la teva mascota. Compta amb tot tipus de propostes i plans, una gran oferta d’establiments que accepten animals i centres d’atenció específics pels animals domèstics que faran la teva estada d’allò més agradable.
Menjar i dormir no serà un problema, ja que el Maresme compta amb una variada oferta d’establiments que accepten mascotes. Al nou apartat web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, trobaràs el llistat de restaurants, cafès i guinguetes on pots anar a dinar i a sopar amb gossos. També podràs conèixer a quins apartaments, càmpings, hotels i hostals són benvinguts.

Pots complementar la teva visita al Maresme amb la mascota amb diverses experiències, tant arran de mar com per muntanya. Gaudeix de visites culturals, cellers i activitats d’oci ben acompanyat. Des de rutes per la muntanya fins a passejades vora el mar, passant per un refrescant dia de platja amb el teu pelut. Al Maresme, al ser de mar i de munt, es pot gaudir de tot tipus d’entorns naturals. I al web del Consorci sabràs quines platges estan habilitades per a gossos.

Tens dubtes sobre com arribar fins al Maresme amb el teu gos? Al web també hi trobaràs un apartat específic sobre transports per tal de facilitar-te la tasca. Des de la normativa per viatjar amb cotxe amb les mascotes fins a la de Renfe, passant també pels protocols pels vols.

En una destinació amigable amb els animals, no hi poden faltar serveis específics com botigues d’accessoris i alimentació, perruqueria i estètica per animals, clíniques veterinàries, serveis d’urgència, residències i guarderies canines i passejadors i educadors.
També hi podràs trobar la legislació vigent sobre mascotes, ja sigui a la restauració, als establiments turístics o les ordenances municipals de tinença d’animals. Ben classificades i en un únic espai per no perdre’s entre tota la informació que es pot trobar a internet.

Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
www.costadebarcelonamaresme.cat
www.turismemaresme.cat

 

Deixa un comentari