El Consorci Badalona Sud organitza un concurs de curtmetratges sobre la vida als barris del sud de la ciutat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2012

 

Paral·lelament també s’ofereix la possibilitat de realitzar un taller d’edició de vídeo en software lliure


El Servei de Dinamització Comunitària del Consorci Badalona Sud i el grup de joves de La Huaca organitzen el concurs 29.02.2012, Un dia al sud de Badalona, un concurs de curtmetratges sobre la vida als barris de la zona sud de la ciutat amb l’objectiu de visibilitzar la quotidianitat, la riquesa i la diversitat dels barris de Badalona.


 


El concurs està obert a qualsevol persona, entitat, associació, veïns i veïnes que visquin als barris de la zona sud de Badalona.


 


En el marc d’aquest concurs de curtmetratges s’ofereix també un taller d’edició de vídeo en software lliure per a totes aquelles persones que volen participar en el concurs però no saben editar.


El taller serà un monogràfic intensiu i es realitzarà a terme a l’espai CiberCaixa ubicat al carrer de Vélez Rubió, 10, al barri de Sant Roc, dissabte, 25 de febrer, de 10 a 13 hores.


 


El taller es farà gràcies a la col·laboració de Generatech, una plataforma d’investigació i activisme sobre gènere i tecnologia.


Deixa un comentari