El conseller Recoder visita el port Balís de Llavaneres per abordar temes de futur | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/04/2012

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va visitar dissabte 14 d´abril el port Balís de Llavaneres, acompanyat del director de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, i de la subdirectora general de Ports i Aeroports, Rosa Busquets.
A la trobada, que també va comptar amb la participació de l´alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, del president del CN El Balís, Carlos Malagrida, i del president de CDC al Maresme, Xavier Badia, van parlar de la concessió administrativa del port i també de les platges i els espigons de la zona. En aquest sentit, es va plantejar la possibilitat d´ampliar l´actual espigó per protegir i retenir la sorra del litoral del municipi.
L´alcalde de Llavaneres va aprofitar la visita del conseller Recoder per recordar que el municipi té el nou pla d´ordenació urbanística municipal (POUM) pendent de l´aprovació definitiva per part de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari