Publicat el 20/02/2014

La visita del conseller Ferran Mascarell a Vilassar de Dalt s’iniciarà a les 10.30 hores a l’ajuntament de la localitat, on serà rebut per l’alcalde, Xavier Godas.
Tot seguit, el conseller i l’alcalde visitaran el Teatre La Massa, equipament escènic que constitueix un dels centres neuràlgics de l’activitat cultural i artística de la vila. L’edifici que ocupa aquest equipament és l’última obra de l’arquitecte Rafael Guastavino abans de marxar als Estats Units. En el mateix recinte del Teatre, el conseller veurà un audiovisual sobre aquest arquitecte.
 
Actualment, el Teatre La Massa té un aforament de 496 localitats i està equipat amb mitjans tècnics d’última generació.
 
Visita a Vilassar de Mar
Cap a les 12.30 hores
, el conseller Mascarell arribarà a la Biblioteca Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar, on atendrà els mitjans de comunicació.
Després, acompanyat per l’alcalde de la població, Joaquim Ferrer, visitarà les instal·lacions de la Biblioteca Ernest Lluch i Martín. Aquest equipament està situat actualment al carrer Santa Eulàlia, 66-80, en un edifici de 2.414 m2 i ha estat incorporat a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
 Aquesta biblioteca pública municipal, oberta a tota la població de Vilassar, va ser inaugurada l´any 1953, quan formava part de la Xarxa de Biblioteques de La Caixa i estava situada a l´antic Casino (plaça de l´Ajuntament). L´any 1992 va passar a ser de titularitat municipal i l’any 1999 va ser traslladada al carrer Pau Casals.

Deixa un comentari