El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugura aquest proper diumenge els nous espais d’Urgències de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/02/2012

 El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, acompanyat de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, del director de l’Institut Català de la Salut, Joaquim Casanovas, i de l’equip directiu de l’Hospital, inaugurarà aquest proper diumenge 19 de febrer, a les 12.15 hores, els nous espais d’Urgències de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.


Es tracta de les instal·lacions on a partir del proper 1 de març es durà a terme tota l’atenció urgent de l’hospital, exceptuant la ginecològica i obstètrica.


Aquesta remodelació comporta les millores següents:
• L’àmbit mèdicoquirúrgic passa de 30 a 40 punts d’assistència, el pediàtric dobla la seva capacitat amb 14 punts, i el traumatològic guanya una sala de cures.
• 
Millora l’eficiència de l’assistència i també el confort, la intimitat i la seguretat dels pacients, amb boxs individualitzats
• Potencia l’assistència d’alta complexitat de l’hospital al Barcelonès Nord i el Maresme, incorporant dos boxs per a pacients d’alt risc, un quiròfan per fer petites intervencions i sales de cures polivalents.
• Millora també la qualitat dels espais per pacients amb politraumatismes i aturades, així com l’equipament de radiodiagnòstic.

Deixa un comentari