Publicat el 03/09/2015

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el divendres 4 de setembre, farà una visita institucional a la localitat de El Masnou, al Maresme, per conèixer de primera mà l´itinerari “El Masnou. Terra de Mar”.
La vista del conseller s’iniciarà a les 11.30 hores a la seu de l’Ajuntament, on serà rebut per l´alcalde i altres membres del consistori, i on signarà al llibre d´honor. Després, el conseller visitarà la Casa de Cultura i allà departirà amb els membres del Consell de Patrimoni. Amb posterioritat a aquesta trobada, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació. 
Seguidament es farà una visita institucional al teatre del Casino perquè el conseller conegui els estudis que està duent a terme l´Ajuntament per tal d´elaborar una proposta de rehabilitació. Posteriorment, el conseller també visitarà el Museu de
El projecte “El Masnou. Terra de Mar” ha promogut la creació d´un itinerari cultural que recupera i dóna visibilitat a diversos punts d´interès patrimonial del municipi, entre els quals en destaca la Mina d´Aigua de la plaça d´Ocata, el Parc del Llac i la Casa de Cultura. Al voltant d´aquests tres eixos, es proposen passejades al llarg de tot el municipi, senyalitzades amb panells informatius.

Deixa un comentari