El conseller Cleries visita les instal·lacions del Servei tècnic de punt de trobada de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/10/2012

El Departament de Benestar Social i Família disposa d´una xarxa de 22 centres d´aquest tipus arreu del país
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, visitarà dimecres el nou Servei tècnic punt de trobada de Mataró, ubicat a l’edifici La Moderna. El conseller, acompanyat de l’alcalde de Mataró, Joan Mora, el secretari de Família, Ramon Terrassa, i la regidora de Família i Benestar Social, Olga Ortiz, visitarà les instal·lacions d’aquest centre que dóna servei als partits judicial de Mataró i Arenys de Mar.
 
El Servei tècnic punt de trobada està destinat a atendre i prevenir, en un lloc neutral i transitori i en presència de personal qualificat, la problemàtica que sorgeix en els processos de conflictivitat familiar. Concretament, vetlla per assegurar la protecció dels infants durant el règim de visites de fills i filles en processos de separació o divorci o quan l’Administració n’assumeix la tutela. Arreu de Catalunya hi ha 22 serveis d’aquest tipus.


El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, acompanyat de l’alcalde de Mataró, Joan Mora, visitarà el Servei tècnic punt de trobada de Mataró
Dimecres 17 d´octubre a les  10,30 h . Servei tècnic de punt de trobada de Mataró, c/ de Sant Josep Oriol, 35.  | Mataró (Maresme)


 

Deixa un comentari