Publicat el 13/06/2016

El president del Consell Comarcal ha explicat que en les seves visites als alcaldes ha detectat que hi ha projectes que es planifiquen des de l´àmbit estrictament local, però que poden expandir-se en el territori i complementar-se amb els que projecten els municipis veïns.
 “Considerem que el Consell d´Alcaldes és el punt de trobada dels 30 municipis i l´escenari adient perquè els alcaldes i alcaldesses puguin cercar aquestes complicitats tan necessàries”, ha manifestat Miquel Àngel Martínez i Camarasa. “Un espai generador de sinergies col·laboratives entre administracions que ens permetin, amb una visió comarcal, posicionar-nos com a un territori amb imaginació, empenta i voluntat de superació”, ha afegit.

Amb aquesta filosofia, el Consell ha convidat els alcaldes a compartir els seus projectes “estrella” amb la comarca. Òrrius, el municipi més petit del Maresme, ha estat el primer que ho ha fet. En el Consell d´Alcaldes celebrat va presentar una interessant iniciativa que, sota el títol de “Banc de terres d´Òrrius”, vol dinamitzar l´activitat econòmica del municipi recuperant l´activitat primària (agricultura i ramaderia). L´ajuntament vol convertir Òrrius en un municipi referent de l´emprenedoria agrícola i ramadera amb valors ecològics i sostenibles.

Deixa un comentari