Publicat el 20/01/2019

Després dels bons resultats de les dues edicions anteriors,  el Consell Comarcal del Maresme torna a posar en marxa el programa “Joves per emprendre”

Es tracta d’una iniciativa que té el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i que dona suport directe als joves de la comarca que volen autoocupar-se. Les persones que hi participen  tenen al seu abast professionals que els hi aporten formació i seguiment individualitzat del seu projecte de negoci.

Gràcies al programa “Joves per emprendre” al Maresme s’han posat en marxa diversos negocis relacionats amb àmbits tan diversos com la gestió d’esdeveniments, l’atenció a animals, il·lustració, disseny gràfic….

Segons també indiquen des del Consell Comarcal, aquest projecte, cofinançat pel Fons Social Europeu, és gratuït per als participants. Les persones interessades a participar cal que s’hi inscriguin.

D’altra banda, l’edició 2019 començarà el 24 de gener. I el passat 18 de gener es va fer una sessió informativa a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.

Deixa un comentari