Publicat el 06/05/2019

Les obres per al concurs de fotografia de Sant Vicenç de Montalt es poden presentar fins al 31 de maig

Enguany, el concurs de fotografia ‘Un tastet de Sant Vicenç’, impulsat per la Regidoria de Cultura i festes, arriba a la seva dotzena edició. El certamen és obert a tothom que hi vulgui participar i la temàtica ha de girar a l’entorn del comerç de Sant Vicenç de Montalt. Cada participant pot presentar com a màxim 3 obres, en blanc i negre o color, no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.

El certamen està dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na.

Les obres a concurs s’hauran de presentar del 2 al 31 de maig a l’OAC de l’Ajuntament (c/ Sant Antoni, 13). El lliurament de premis es farà durant el mes de juliol al Casal de Cultura, coincidint amb la inauguració de l’exposició de les fotografies participants.

Tanmateix, les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2020 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.

Podeu consultar  les bases del concurs en el web municipal.

Deixa un comentari