Publicat el 31/10/2018

La Unió de Botiguers de Mataró presenta “Aparadors que parlen”, una activitat per commemorar els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra

Del 2 al 18 de novembre els establiments es guarniran amb paraules en una iniciativa en la que col·laboren les entitats de la Comissió Ciutadana Any Fabra i els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Santa Anna.
Una activitat amb la que es vol commemorar l’Any Pompeu Fabra i en la que els aparadors comercials dels establiments adherits a la UBM s’ompliran de paraules.
La iniciativa, en la que col·laboren les entitats de la Comissió Ciutadana Any Fabra , es portarà a terme entre els dies 2 i 18 de novembre, i ja hi ha adherits més d’una cinquantena de comerços de la ciutat.

Durant els dies que duri l’activitat, els vidres dels establiments de la UBM mostraran textos del filòleg català. Alumnes de 2n de Batxillerat Artístic de l’Escola Santa Anna seran els encarregats de decorar els aparadors.
La iniciativa, tal i com destaca Jordi Novo, president de la UBM, “volem relligar comerç, cultura i ensenyament per apropar l’obra del creador de la normativa catalana a la ciutadania d’una manera amena i divertida“.

 

 

Deixa un comentari