Publicat el 20/03/2016

L’Ajuntament de Calella ha iniciat una campanya dins del programa Cuida’m relacionada amb el comerç. Es tracta d’una acreditació que reconeix l’establiment com a comerç de confiança i conscienciat amb la protecció de la gent gran.

Entre els diferents projectes que conformen el programa, el de col·laboració amb els establiments comercials del municipi destaca pel seu caràcter integrador. El comerç pot contribuir també a la detecció de possibles situacions de risc vers la gent gran, ja sigui detectar canvis en la seva rutina diària com en el seu comportament.

A dia d’avui ja s’han adherit a la campanya 40 establiments de la ciutat. Per identificar els comerços participants només caldrà fixar-se si disposen de l’adhesiu “Cuida’m”. Des de l’Ajuntament de Calella s’agraeix el compromís d’aquests establiments per fer de la ciutat un espai de major protecció cap als més vulnerables i s’anima a aquells que encara no s’hagin adherit a adreçar-se a la Regidoria de Comerç o de Polítiques Socials (Fàbrica Llobet-Guri) per formar part d’aquesta xarxa de comerços de confiança.

D’altra banda, el passat 23 de setembre, dins la III Fira de la Gent Gran,  es va  presentar i es va donar a conèixer a la ciutadania el programa “Cuida’m”.  Aquest programa, impulsat per l’Ajuntament de Calella, pretén englobar tots aquells projectes destinats a la gent gran amb l’objectiu principal d’oferir-los l’atenció i la cura necessàries per viure aquesta etapa de la vida amb la millor qualitat possible.

Deixa un comentari