Publicat el 29/06/2015

 El Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres ha rebut enguany, un cop més, la bandera blava que reconeix la netedat, seguretat, entorn natural i respecte envers el fons marí per part de l´Associació d´Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). El distintiu posa de manifest una vegada més la cura de les instal·lacions i del medi ambient per la qual treballa el club.


El CN El Balís hissarà de manera oficial la nova bandera el pròxim 18 de juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme, durant en un acte de celebració per a socis.
El distintiu de Banderes Blaves l´atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d´Educació Ambiental), amb la col·laboració de l´Associació d´Educació Ambiental i del consumidor (Adeac). El guardó amb què ha estat distingit el CN El Balís és un reconeixement d´àmbit internacional.
Un total de 25 ports i 89 platges catalanes van recollir aquest distintiu a mans del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, la setmana passada.

Deixa un comentari