Publicat el 27/04/2015

El Club Nàutic El Balís celebrarà els proper 7, 8, 9 i 10 de maig la Fira Nàutica i Gastronòmica, que busca dinamitzar i potenciar totes les activitats i serveis que es realitzen a les immediacions del Club Nàutic El Balís.
La fira, que comptarà amb una atractiva oferta d’embarcacions d’ocasió, incorpora serveis i propostes lúdiques i esportives per aquesta ocasió. La fira, que és d’entrada gratuïta, comptarà amb la participació de vàries entitats i empreses de la zona, com nou empreses nàutiques, vuit restaurants, escoles de submarinisme, immobiliàries i botigues, entre altres.
La Fira Nàutica i Gastronòmica d’El Balís incorpora enguany una variada oferta d’activitats que van més enllà de la tradicional oferta d’embarcacions d’ocasió. D’aquesta manera, al llarg dels quatre dies de la Fira, els pantalans del club acolliran activitats esportives, com la pràctica de la vela lleugera i el PàdelSurf o un camp de pràctiques de golf a la bocana del port; una variada i econòmica oferta gastronòmica amb tapes i platillos a tres euros; mercat durant quatre dies; activitats infantils amb tallers de nusos mariners i de conscienciació sobre la importància de la cura del medi ambient i una desfilada de moda, entre d’altres.


La fira, que començarà amb la venta d’embarcacions d’ocasió el dijous 7 d’abril, tindrà la sortida d’activitats lúdiques el divendres 8 a les deu del vespre amb una festa d’inauguració que comptarà amb una desfilada de moda i una oferta gastronòmica molt variada.
Al llarg de tot el cap de setmana, pels matins es realitzaran les activitats dirigides als més petits amb els tallers de medi ambient i de nusos mariners. Per aquells que es vulguin iniciar en la pràctica d’esports nàutics, el dissabte i el diumenge, de dotze a una i de quatre a cinc, hi haurà sortides gratuïtes amb embarcacions.
El dissabte, a les sis de la tarda, hi haurà una mostra sobre com preparar una balsa salvavides. Aquells que s’apropin al Port Balís podran practicar el golf a la bocana del port amb pilotes de golf biodegradables.
 Les activitats estaran amenitzades, durant tot el cap de setmana, amb un mercat que estarà obert des de les deu i fins les vuit del vespre el dissabte i de deu a sis de la tarda el diumenge.
Per tal de disposar de tota la informació i veure els horaris de les activitats, podeu consultar l’agenda de la Fira Nàutica i Gastronòmica d’El Balís a
www.cnelbalis.com/firanautica o podeu seguir el desenvolupament dels actes a facebook.com/firanauticabalis.

Deixa un comentari