Publicat el 02/09/2021

Per primera vegada, Catalunya serà l’escenari del Mundial 2022 en la seva 21a edició

L’esdeveniment reunirà més de 500 regatistes i 250 embarcacions provinents de 20 nacionalitats en una cita de referència en l’àmbit de la vela a escala internacional. La competició mundial, que tindrà lloc del 29 de juliol al 6 d’agost, celebrarà la seva 21a edició i serà la primera vegada que tindrà lloc a Catalunya.

A la cloenda de l’edició d’enguany, celebrada aquesta setmana a València, s’ha donat el relleu de l’organització al CN El Balís. Representants del Club, encapçalats pel president de l’entitat, Fran Ripoll, han assistit a l’acte. Durant el campionat, l’equip tècnic del Balís ha col·laborat formant part en l’organització i ha compartit experiències i coneixements de la competició.
El president del Club Nàutic El Balís, Fran Ripoll, destaca que acollir la pròxima edició del Mundial “representa un reconeixement a la professionalitat de tot l’equip del CN El Balís i és alhora una oportunitat per posar en valor el territori que ens envolta”.

El CN El Balís compta amb una àmplia experiència en l’organització de competicions de primer nivell. El 2018 va acollir el Mundial de Finn Màster, registrant una gran participació, i el 2019 va organitzar el Mundial de la classe Europe. A més, el Club organitza anualment esdeveniments de caràcter internacional, nacional i autonòmic d’alt nivell com la MedSailing-Eurocup, Copes i Campionats d’Espanya, així com Campionats de Catalunya per a diferents classes d’embarcacions.

El CN El Balís ja es prepara per organitzar una edició d’èxit del Mundial 29er el 2022, un any clau a nivell esportiu i per al futur del Club, que afronta el repte de la renovació de la concessió amb un projecte que manté el caràcter familiar i social del club i amb la voluntat de continuar sent un referent en temes esportius i de vela.

Sobre el CN El Balís
El Club Nàutic El Balís és una entitat esportiva sense ànim de lucre fundada l’any 1966. La seva missió és la de promocionar i compartir experiències al voltant de la mar i la nàutica promovent, a través d’unes instal·lacions úniques, valors familiars, esportius i socials, així com la integració a Les Tres Viles. En el seu palmarès compta amb nombrosos campions nacionals i internacionals, així com participacions en Jocs Olímpics.

Foto: Fran Ripoll, president del CN El Balís, rep el relleu de l’organització del Mundial 29er 2022  (Imatge: Pep Portas)

Redacció
Imatge i Font: CN El Balís

Deixa un comentari