Publicat el 22/02/2016

 

El Club Nàutic de Cabrera de Mar va perdre més de la meitat de la seva terrassa a causa dels efectes del recent temporal. Els efectes visibles del deteriorament provocat es mostraven en unes imatges impactants que ràpidament van circular per la xarxa, fent que molta gent s’hi acostés a veure-ho de primera mà a la platja.

Posteriorment als fets, segons informa l’Ajuntament cabrerenc en el seu web municipal, tècnics del consistori van procedir a comprovar l’estructura de tot l’edifici. A l’espera de disposar del seu informe de danys, tot apuntava, segons les esmentades fonts municipals i al tancament d’aquesta edició, a què l’edifici del Club Nàutic no corre perill ja que, a diferència de la terrassa, compta amb fonaments i per tant es podria garantir la solidesa de la seva estructura.

Pel que fa a la superfície que encara es manté d’aquest espai, aquesta es troba descalçada i, per tant, haurà de ser enderrocada, afegien. Per aquest motiu, en el seu moment, l’Ajuntament va procedir a precintar la terrassa i també van quedar tancats els accessos al club des de la platja. Actualment pot veure’s la zona malmesa coberta de sorra de la platja.

D’altra banda, el mal temps va provocar també diferents danys materials per la pedregada registrada. Aquests es van concentrar especialment en les finques agrícoles que limiten amb la riera d’Argentona.

Deixa un comentari