Publicat el 03/08/2020

El president del CN Premià, Miquel Asensio, assegura en una entrevista a l’emissora municipal que la Covid no ha modificat els objectius del club per aquest any

Amb més de 45 anys d’història, el CN Premià és una de les entitats esportives referents en la promoció de la natació i el waterpolo de Catalunya, amb esportistes federats competint a nivell nacional i internacional. Ràdio Premià de Mar ha volgut aprofitar els dies d’estiu per fer balanç de com ha afectat i com han viscut les conseqüències de la pandèmia les entitats esportives del municipi, i ha conversat amb el president del Club Natació Premià, Miquel Asensio.

El president del CN Premià va explicar durant una entrevista amb el periodista Marc Rodríguez com ha viscut l’entitat el procés d’adaptació al nou escenari, així com totes les mesures que han pres per encarar el futur. Asensio  lamenta l’estigmatizcació del sector i espera que la Covid-19 no torni a paralitzar l’activitat de l’entitat, tal com va passar al març. Per evitar-ho, des del club aposten per seguir tots els protocols establerts i, malgrat els riscos que pugui tenir la competició, disputar-la igualment. El president aposta pel sentit comú i per mantenir una activitat tan essencial com és la pràctica esportiva.

Tot i el futur incert que planteja la pandèmia, Asensio asegura que la Covid no ha modificat els objectius del club per aquest any, i que la intenció segueix sent que tots els equips continuïn evolucionant i superant les seves metes.

Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç: http://radiopremiademar.org

Font: Ràdio Premià de Mar

Deixa un comentari