El Club Joventut Handbol Mataró celebra els 50 anys de la seva creació | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/02/2013

El Club Joventut Handbol Mataró celebra 50 anys amb una festa a la sala
Clap de Mataró el proper diumenge dia 10 de febrer
. Durant l’acte és donaràn a conèixer els actes del cinquantenari del club així com el logotip guanyador del concurs organitzat per l’entitat.


Conduïda per l’actor mataroní Toni Luna, la vetllada comptarà amb l’animació de la Ohio Big Band de l’escola de música El Carreró i també amb la participació dels equips de base del club sota la direcció de la prestigiosa coreògrafa Maria Rovira.
L’acte servirà per presentar totes les activitats que se celebraran al llarg d’aquest any, però també vol ser un homenatge a totes les persones que durant aquests 50 anys han estat vinculades a l’entitat. Al llarg de la tarda es repassaran els moments claus de la història del club i es descobrirà el logotip del cinquantenari.
L’acte comptarà amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Núria Calpe, el regidor d’Esports, Pere Galbany, i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral.
50 anys d’història
El Joventut de Mataró neix l’any 1963 al desfer-se la secció d’handbol del Deport Ciclista Mataró. A partir d’aquest moment el club inicia el seu camí en solitari.
Al llarg d’aquests anys els equips del club han assolit èxits esportius importants, com per exemple les cinc temporades que l’equip femení va disputar a Primera Nacional. També el masculí va assolir la categoria en vàries ocasions, i actualment competeix en aquesta divisió.
El equips de base del club han participat durant molts anys en els Campionats d’Espanya i molts dels seus jugadors han format part tant de les seleccions catalanes i espanyoles com d’equips de primer nivell com el FC Barcelona i el BM Granollers.
El Joventut de Mataró també ha estat pioner en l’impuls de l’handbol en competició escolar, treballant en les escoles per fomentar la pràctica d’aquest esport. D’aquest treball neix la bona salut del club que actualment compta amb 19 equips de totes les categories i més de 300 persones involucrades en l’entitat.
Acte de presentació del 50 anys del Club Joventut Handbol Mataró
Diumenge 10 de febrer
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6 Mataró)
L’obertura de portes serà a les 18:00 i l’acte començarà a les 18:30
Més informació:
www.joventuthandbolmataro.cat

Deixa un comentari