El Club de Rem Nàutic Premià inicia la temporada de regates a les platges de Blanes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/06/2011

La IX Lliga Catalana de Llagut va arrencara les platges de Blanes amb la participació del Club de Rem Nàutic Premià. En el tercer any de la seva existència, els premianencs competeixen a la lliga amb dues tripulacions, una en la categoria Vetarà Femení i una altra en la 2a Divisió de Sènior Masculi, que s´estrena aquesta temporada i que neix amb vocació de consolidar-se en la categoria de plata.


En aquesta primera regata, es van donar cita divuit equips d´arreu de les costes catalanes, amb un total de setanta tripulacions. Un èxit rotund de participació que demostra el creixement espectacular que està tenint el rem de banc fix en els darrers anys.


En la classificació final de la primera cita de l´any, l´equip femení va aconseguir un meritori sisè lloc gràcies a una apassionant remuntada a la final B de la seva categoria. Al seu torn, l´equip masculí també es va classificar en sisè lloc tot i que la final B, en la que havia de participar, es va suspendre per incompareixença d´un dels equips que tenia prevista la seva participació.


Els vogadors gafarrons, a part dels resultats esportius, van voler destacar les bones sensacions i l´entusiasme amb els que s´ha iniciat aquesta nova temporada, en la que tenen posades moltes esperances pel que fa a la continuïtat del seu projecte de club esportiu.


La propera regata es disputarà a Torredembarra el proper 3 de juliol.

Deixa un comentari