El Club de Pesca Esportiva Badamar celebra el diumenge 25 de novembre un concurs de pesca en el Port de Badalona en benefici del Banc d’Aliments | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2012

El Club de Pesca Esportiva Badamar celebra el proper 25 de novembre l´Open Benèfic de Pesca amb Embarcació, amb el principal objectiu de lliurar totes les captures de peix al Banc d´Aliments de Badalona.
Tot i que el concurs no estava previst en el calendari d’aquest club a principi de la temporada, la situació difícil de la fundació en quant a l´abastiment d´aliments de primera necessitat a Badalona com a conseqüència de la situació de risc d’exclusió social i pobresa derivada de la crisi econòmica ha motivat al CPE Badamar a organitzar aquesta competició d´àmbit totalment benèfic. Durant tot l´any, l´entitat esportiva ja ha lliurat uns 150 quilograms de peix en els diferents concurs federats que ha anat celebrant, sempre comptant amb la col·laboració dels Voluntaris de Badalona. Les espècies lliurades han estat molt variades com poden ser l´aranya, besuc, bis, boga, bonítol, cantera, melva, mollera, pagell, pagre, sarg, serrà, sorell, tres cues, verada, xucla, entre d´altres, una aportació d’aliments frescos i amb proteïnes aliments que equilibra l’altre grup d’aliments que és més fàcil aportar al Banc d’Aliments. 
De manera que, paral·lelament, des del Club de Pesca Esportiva Badamar i des de Marina Badalona es fa la crida a fer una aportació d’aquest conjunt d’aliments de més fàcil transport i conservació, com són les llaunes, la pasta i les llegums i l’oli, que també es recolliran en la carpa que el Club tindrà instal·lada en el Moll de Ribera del Port de Badalona des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores. Tot el recaptat fins el moment es lliurarà, amb el peix, al Banc d’Aliments de Badalona.
Com sempre totes les captures compleixen les mides mínimes imposades per l´Àrea de Mar-Costa i Embarcació Fondejada de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting. S´espera una bona participació en una competició on hi haurà esportistes de Badalona, El Fòrum, El Masnou i Barcelona. Els tres primers classificats i la peça major obtinguda tindran els respectius premis amb la col·laboració de l´Ajuntament de Badalona. Es fa una crida a venir al Port a participar d’aquesta cita solidària i a fer una aportació per al Banc d’Aliments de la ciutat.

Deixa un comentari