Publicat el 08/06/2015

L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir el passat 3 de juny una recepció oficial al Club Billar Mataró a l’haver aconseguit la primera medalla europea de la història del club: la medalla de bronze per equips al Campionat d’Europa de billar a tres bandes.
Com informa l’Ajuntament, a la recepció hi van assistir el president de l’entitat esportiva, Daniel Martínez; el vicepresident, Jordi Garriga, i alguns jugadors del club.
Al Campionat d’Europa de billar a tres bandes, que es va celebrar a Alemanya el passat mes de maig, hi van participar Esteve Mata, Raúl Cuenca, Javier Palazón i Sergio Jiménez. També va ser seleccionat per a aquest campionat Jordi Garriga que hi va participar en la modalitat d’una banda.
 
El Club Billar Mataró es va fundar el 1929 i en aquests moments està format per 12 jugadors de diferents especialitats, dominen l’especialitat a banda i a tres bandes.
Per la seva banda, l’Ajuntament està realitzant obres d’adequació a l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora per acollir la nova seu del Club Billar Mataró. Els treballs consisteixen en la reforma interior del local per condicionar-lo i adaptar-lo al nou ús.
L’actuació es finança amb 15.000 € aportats pel club i la resta mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona. Les obres tenen un cost de 54.849,08 € (IVA inclòs).

Deixa un comentari