Publicat el 12/09/2020

El 18 de setembre el Cinema de l’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella iniciarà la seva programació estable

El 26 d’abril del 2019 l’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella obria les seves portes com un dels equipaments més esperats per al nostre poble, per oferir una programació estable dins del marc de les arts escèniques, complementat amb oferta formativa i de residències artístiques, etc. entre altres opcions. L’Espai, tal i com coneixem aquest equipament, també acull l’Escola de Dansa Municipal i la Coral Municipal. Es va inaugurar l’1 de juny de 2019 i va iniciar així el seu camí dins de l’oferta cultural del nostre municipi. Quedava encara posar en marxa una part també important d’aquesta àmplia oferta, EL CINEMA!

Una de les opcions que donava aquest nou equipament era la possibilitat de convertir-lo també en cinema, de no haver-nos de desplaçar gens lluny per poder veure les estrenes, gaudir de cinema familiar i també poder oferir les pel·lícules de cinema en català, ja que l’Espai forma part del Cicle Gaudí.
El 18 de setembre el Cinema de l’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella iniciarà la seva programació estable amb sessions dobles durant el cap de setmana i els dilluns tindrem el Dia de Preu Reduït, amb també dues sessions.

S’estrenaran la pel·lícula protagonitzada per Tom Hanks Un amigo extraordiario i la nova proposta de la trepa Scooby-Doo: ¡Scooby!
El preus seran fixos: 6,50€ i 4,50€ el Dia de Preu Reduït. El Cicle Gaudí tindrà un preu especial de 4,50 € amb diferents descomptes pel carnet jove i subscriptors del Club La Vanguardia.
La venda d’entrades serà només a taquilla (1 hora abans de cada sessió).

Es prendran totes les mesures necessàries per fer l’espai segur:
– Aforament limitat.
– Neteja, desinfecció i ventilació de l’Espai previ a cada activitat.
– Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida.
– Ús obligatori de mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, durant tota l’estada a l’Espai.
– No estarà permesa l’entrada de begudes ni menjar.

Accés al recinte:
Obertura de portes 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle.
Es mesurarà la temperatura dels assistents. No es permetrà l’entrada a les persones que presentin més de 37,5º.
Amb l’entrada s’assignarà una hora d’accés per poder garantir la distància social i l’accés de forma esglaonada al teatre.
L’acomodador donarà indicacions de la localització de les butaques assignades, i no seran permesos canvis respecte al seient assignat.
Sortida esglaonada seguint les indicacions pertinents.
Els actes començaran puntualment i no es permetrà l’entrada a l’espai escènic una vegada hagi començat l’espectacle.
Es prega als espectadors no fer servir el telèfon mòbil durant l’espectacle i apagar aquells aparells que puguin emetre senyals acústics com telèfons mòbils o rellotges.
No es poden fer fotografies o gravar sense autorització.

La teva entrada:
Pagament amb targeta bancària.
Per augmentar les mesures de seguretat, per comprar entrades seran necessàries les dades personals, juntament amb el DNI, per a la identificació o localització, en el cas que fos necessari.
Descàrrega del programa amb el QR o a www.alella.cat.

 

Deixa un comentari