Publicat el 05/10/2015

La setena edició del cicle Sortim en família presenta 12 activitats de diferents gèneres artístics per a tota la família.
Fins al 30 de desembre el Teatre Monumental, Can Gassol i la Sala Casal l’Aliança seran els espais que acolliran les propostes sorgides del treball conjunt de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, La Xarxa Mataró, Circulant, circ en moviment i AA CC Maresme Titelles.
La Xarxa Mataró, entitat que fa més de vint anys que organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental, programa al Teatre Monumental tres espectacles de teatre.
El primer espectacle va ser a l´octubre amb “El país de Boiraembor” de Sandra Rossi.
El 15 de novembre la Companyia Jordi del Rio representarà l’espectacle que combina humor i tendresa “L’avi Tonet”.
La darrera proposta de Xarxa serà el 20 de desembre “Les princeses també es tiren pets” de la companyia El Replà Produccions.
L’associació Circulant, circ en moviment presenta a la Sala Casal Aliança dos espectacles: el 4 d’octubre els clowns de “La Bella tour” que servirà per iniciar el cicle Sortim en família i el 29 de novembre “Instants” del Mag Edgard.


L’AA CC Maresme Titelles oferirà els espectacles a la Sala Casal Aliança. 
El 8 de novembre la Companyia Binixiflat presenta una adaptació d’un  clàssic “Rita, la rínxols i els tres óssos”. El 13 de desembre es podrà veure el darrer espectacle de titelles, “La flor Romanial” de la
El cicle es tancarà amb una nova edició del Circ de Nadal, una coproducció entre la Direcció de Cultura i Camaleònica Produccions que es farà del 27 al 30 de desembre al Teatre Monumental.


Enguany es podran veure tres espectacles de destacats clowns i humoristes. Encetarà el cicle un clàssic de l’humor, Pepe Viyuela, que el 27 de desembre presentarà la seva nova creació, “Encerrona”. Dels dies 28 i 29 es podrà veure “Sabanni & Circ Pistolet”. Jordi Saban i el Circ Pistolet presenten un espectacle fresc, variat, il·lustratiu i divertit ple d’equilibris acrobàtics d’alt nivell tècnic: cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant coreà i equilibris acrobàtics de mà a mà, que faran vibrar a grans i petits. El Circ de Nadal es tancarà el dia 30 de desembre amb un dels clowns més internacionals de casa nostra: Leandre. En aquesta ocasió, juntament amb els Barcelona Clarinet Players, presenta un espectacle que combina clown i música.
El preu de les entrades va dels 6 als 7 € segons l’espectacle.

Deixa un comentari