El Challenge Costa de Barcelona-Maresme reconegut com a millor triatló d´Espanya 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2012

La Federació Espanyola de Triatló ha escollit, per segon any consecutiu, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme com a millor triatló del 2011. El guardó serà lliurat a l´organització el dissabte 18 de febrer a la seu del Comité Olímpic Espanyol a Madrid
El Challenge Costa de Barcelona-Maresme s´ha convertit en només 3 anys en l´esdeveniment esportiu amb més projecció internacional que es realitza a la comarca. Al llarg de l´any es fan dues proves Challenge. La mitja distància (Half Challenge) al mes de maig (1,8 km de natació a mar obert, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu) i la llarga distància a finals de setembre/principis d´octubre (3,6 km de natació, 180 km en bicicleta i 42 km de cursa a peu).
A cada prova es donen cita més d´un miler d´esportistes provinents de més d´una trentena de països (a l´edició de l´octubre passat van participar-hi triatletes de 36 països). Les característiques del circuit i del Maresme en general (bones comunicacions, bones infraestructures hoteleres, bona gastronomia i una climatologia excepcional), sumat a la professionalitat de l´organització fa que aquest triatló comenci a ser referència europea.
El Challenge Costa de Barcelona-Maresme compta amb el suport de l´ajuntament de Calella i del Consell Comarcal del Maresme que veuen en aquests esdeveniments una oportunitat de potenciar el turisme esportiu i de qualitat a la comarca.
La IV edició del Half Challenge se celebrarà el 27 de maig i el Challenge llarga distància el 30 de setembre

Deixa un comentari