Publicat el 23/12/2016

El director de Càritas Interparroquial de Mataró, Antoni Vilà, la presidenta de l’Assemblea local de Creu Roja Mataró, Anna Maria Guinart, la regidora de Benestar Social, Isabel Martínez, i l’alcalde de Mataró, David Bote, van inaugurar el passat 15 de desembre L’Entorn, Centre de Suport Alimentari. Durant la jornada també es van fer portes obertes, de 18h a 20h, per a tota la ciutadania.

En els parlaments, informa també el consistori, es va destacar la tasca dels 90 voluntaris que treballaran en aquest espai i també es va aprofitar per fer una crida per aconseguir-ne més. A banda dels ciutadans voluntaris, L’Entorn entra en funcionament amb un tècnic social, un tècnic de comerç i dues persones de suport al magatzem.

A la inauguració també han assistit els patrocinadors privats com l’Obra Social “La Caixa”, Punt Roma, Fundació Iluro, Rotary Club i la Diputació de Barcelona, així com membres de les empreses col·laboradores Alcampo, Caprabo, Lidl, Mercadona, Veritas, Hortas Salas, Associació Espigoladors, Fundació “La Nau”, Pastisseria el Pilar, Can Bastons, Fet a Mà, Granier, Elias Boulanger, Pa Solà i Pastisseria Mataró.

El Centre de Suport Alimentari L’Entorn unifica en un sol espai la distribució d’aliments que fins ara es feia en diferents punts de la capital del Maresme.

Deixa un comentari