Publicat el 26/09/2021

El Departament de Salut de la Generalitat reordena els punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord en la qual es troba inclosa Vilassar de Mar.

La campanya de vacunació enceta una nova etapa en la qual la vacunació es mantindrà als centres d’atenció primària, als hospitals i als dispositius mòbils. En el cas del Centre Cívic Lluís Jover, punt cedit per l’Ajuntament de Vilassar de Mar, es tancarà com a punt vacunal el 30 de setembre (últim dia d’administració de vacunes) i fins aquella data només s’administraran segones dosis que tenen pendents, no es podrà demanar hora per a la primera dosi i tampoc s’hi podrà anar sense cita prèvia.
A partir del dilluns 27 de setembre al Maresme continuarà obert el CAP El Maresme de Mataró (Camí del Mig, 36) sense cita prèvia o amb cita prèvia (demanant hora al web vacunacovid.catsalut.cat).

Salut informa que durant la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19 s’han administrat a la Regió Metropolitana Nord 2,8 milions de dosis i un 82% de la població major de 12 anys ja té la pauta completa

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari